سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

بدهی ۱۰ هزار میلیارد تومانی تامین اجتماعی به مراکز درمانی

معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: یکی از چالش‌های اصلی ما و اعتراضات معاونان درمان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، بدهی‌های بیمه تامین اجتماعی به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی است که پرداخت نشده و نزدیک ۱۰ هزار میلیارد تومان است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۵ - ۲۷ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 19
کد خبر: ۱۵۵۴۴۰

به گزارش راهبرد معاصر سعید کریمی در حاشیه اجلاس معاونان درمان دانشگاه های علوم پزشکی کشور اظهار داشت: این بدهی ۱۰ ماه تا یکسال است که به مراکز مختلف بیمارستانی در کشور پرداخت نشده و بیمارستان‌ها را با مشکلات عدیده مواجه کرده است.

وی با بیان اینکه ۹۰ درصد درآمد بیمارستان‌ها و مراکز درمانی در بخش بستری از بیمه‌ها و ۱۰ درصد درآمد آنها فرانشیزی است که از بیمار اخذ می‌کنند، اظهار داشت: ۵۰ درصد مردم بیمه تامین اجتماعی هستند و در برخی شهرها مثل اصفهان ۶۰ درصد مردم بیمه تامین اجتماعی هستند. حال حساب کنید یک مرکز درمانی ۹۰ درصد درآمدش را بیمه ندهد، چه اتفاقی می افتد و بیمارستان چگونه می تواند سرپا باشد؟

معاون درمان وزیر بهداشت گفت: این طلب‌ها از طریق مقام عالی وزارت و مدیران دولت نیز در حال پیگیری است تا خدمت‌رسانی‌ها دچار اختلال نشود.

پزشک خانواده بزودی عملیاتی می‌شود
وی تصریح کرد: تاکید ما در این اجلاس بر برنامه پزشک خانواده بود زیرا قرار است این برنامه به زودی عملیاتی شود.

کریمی بیان داشت: در بحث مراکز ناباروری نیز که قبلا توصیه‌ها و دستورالعمل‌های آن ابلاغ و تعداد زیادی مراکز ناباروری در کشور راه‌اندازی شده، تاکید شد حتما تا پایان سال بقیه دانشگاه نیز مراکز ناباروری سطح دو را راه‌اندازی کنند.

وی خاطرنشان کرد: تدوین بسته خدمات دندانپزشکی نیز در این اجلاس مطرح شد که در حال تدوین است و قرار است که یک تعالی در خدمات دندانپزشکی کشور اتفاق بیفتد.

معاون درمان وزیر بهداشت افزود: بحث بازتوزیع درآمدهای اختصاصی را نیز در اجلاس اخیر معاونان درمان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور مطرح کردیم که با توجه به اصلاح سقف و پلکان کارانه صورت گرفته است.

تحویل ۴۰ دستگاه «ام آر آی» تا پایان سال

کریمی ادامه داد: نزدیک به ۸۰ دستگاه «ام آر آی» تا پایان سال به معاونت‌های درمان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور تحویل داده خواهد شد، ۴۰ دستگاه با وام بانک جهانی و ۴۰ دستگاه با قراردادهای هیات امنا تهیه شده است.

وی افزود: تهیه ۳۵ دستگاه سنگ‌شکن برون اندامی نیز نهایی شده که تا پایان سال تحویل دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور می‌شود.

کریمی درباره حمایت از معاونت‌های درمان دانشگاه‌های علوم پزشکی اظهار داشت: از مبالغ قابل توجه اعتباری که بنا به دستور مقام معظم رهبری از صندوق ذخیره ارزی دریافت شده، نزدیک به هشت هزار میلیارد تومان بین دانشگاه‌های علوم پزشکی توزیع شده است و ۶ هزار میلیارد نیز پرداخت دارویی به دانشگاه‌ها بوده است.

وی ادامه داد: بنابراین تلاش شده تا جایی که می‌شود برای تقویت معاونت درمان دانشگاه‌ها پرداختی‌هایی به مراکز داشته باشیم./ایرنا

ارسال نظر